Ελιοτές ζήτησε η μικρή μου για το σχολείο της ..και φυσικά η γιαγιά μπήκε κουζίνα!
Υλικά
3,5 φλ. αλεύρι γοχ
1,5 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
1/4 φλ. Σισαμέλαιο ή ηλιέλαιο
3/4 φλ. χυμό πορτοκάλι
2 φλ. ελιές ψιλοκομμένες
1 κουταλιά δυόσμο ξηρό
Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι το αλάτι και το μπαΐκιν.. προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με το χέρι.
Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή.Εαν την δείτε λίγο σφιχτή προσθέτουμε 2κτ χυμό πορτοκαλιού
Στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές και τον δυόσμο.
Κάνουμε μικρά μπαλάκια τα ακουμπάμε επάνω σε λαδόχαρτο .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15' στους 175 βαθμούς